-
-
-
-
-
-
- اندازهگیری هورمون TSH در سرم
-
-
-
-
-
قبل از شروع آزمایش اطمینان حاصل میکنیم که کلیه استانداردها معرفها و نمونهها، به دمای اتاق (۲۸-۲۲ درجه سانتیگراد) رسیدهاند. کلیهی استانداردها را با سر و ته کردن بهآرامی مخلوط مینماییم.
-
-
- تعداد چاهکهای مورد نیاز برای انجام آزمایش را برداشته و بقیهی چاهکها را با چسب مخصوص پلیت میپوشانیم و همراه رطوبتگیر در کیسهی آلومینیمی قرار داده، در آن را بسته و در دمای ۸-۲ درجهی سانتیگراد نگهداری میکنیم.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
-
- ۵۰ میکرولیتر از استاندارد و نمونه را در چاهکهای مورد نظر میریزیم، بهتر است که از هر نمونه یا استاندارد به صورت دوتایی در چاهکها ریخته شود.
توجه: حتما چاهک اول به عنوان بلانک در نظر گرفته شود. در این چاهک نمونه و یا استاندارد نمیریزیم. بقیهی مراحل با سایر چاهکها یکسان میباشد.
- ۱۰۰ میکرولیتر از محلول آنزیم کونزوگه را به هر چاهک اضافه مینماییم و برای مدت ۳۰ ثانیه پلیت را روی سطح میز بهآرامی تکان میدهیم.
- چاهکها را با برچسب مخصوص پلیت میپوشانیم و به مدت ۶۰ دقیقه (±۱۰ دقیقه) در دمای اتاق انکوبه میکنیم.
- محتویات چاهکها را با وارونه کردن پلیت یا آسپیره کردن خارج میکنیم. سپس چاهکها را ۵ مرتبه و هر مرتبه با ۳۰۰ میکرولیتر محلول شستشو میدهیم. اگر شستشو به صورت دستی انجام شود، در انتهای شستشو بهآرامی پلیت را بر روی دستمال رطوبتگیر میزنیم.
- مقدار ۱۰۰ میکرولیتر از محلول آماده بهکار رنگزا درون تمام چاهکها میریزیم. (اطمینان حاصل میکنیم که سر سمپلر آلوده نباشد.)
- مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق و تاریکی پلیت را انکوبه میکنیم.
- ۵۰ میکرولیتر از محلول متوقفکنندهی واکنش به کلیهی چاهکها اضافه میکنیم و به مدت ۲۰ ثانیه بهآرامی پلیت را تکان میدهیم تا تمام رنگ آبی آن تبدیل به زرد شود.
- مقدار جذب نور را برای هر چاهک در طول موج ۴۵۰ نانومتر (از طول موج رفرانس ۶۳۰-۶۲۰ نانومتر استفاده میکنیم) با بهره گرفتن از روش Point to Point حداکثر تا ۱۵ دقیقه بعد از متوقف کردن واکنش میخوانیم.
مقدار نرمال = Ulu/ml 8/3-4/0
-
-
تکمیل پرسشنامهها
-
- پرسشنامهی کیفیت زندگی
-
-
نوع ایرانی پرسشنامهی کیفیت زندگی مرتبط با سلامت (ضمیمهی ۱) شامل ۲۵ مورد توسط هر دو گروه بیمار و کنترل شامل ۴۰۰ نفر بیمار و ۵۰۰ نفر فرد سالم تکمیل گردید که در این تحقیق دادههای بهدست آمده از ۹ مورد شامل موهای زائد، افسردگی، خستگی زود هنگام، تأخیر قاعدگی، سردرد، قاعدگی نامنظم، درد قاعدگی، نازایی و آکنه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.