۱۳
۶/۸۸
۲/۶۸
۴-۲ نتایج استنباطی
در تحلیل استنباطی پژوهشگر به وسیله دادهها و اطلاعات حاصله از نمونه به برآورد و پیشگویی ویژگیهای جمعیت مورد مطالعه میپردازد. هدف از تحلیل استنباطی تعمیم نتایج حاصله از مشاهدات محقق در نمونه انتخابی خود، به جمعیت مورد مطالعه میباشد. در این بخش از پژوهش، به بررسی فرضیه ها و سوالهای مطرح در پژوهش میپردازیم. جهت بررسی فرضیهها و سوالهای پژوهش، از شاخصهای آماری همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی استفاده شده که نتایج به دست آمده در ادامه آمده است.
۴-۲-۱ بررسی سوال اول
یافتههای پژوهشی در این بخش حاکی از این است که با توجه به جدول همبستگی پیرسون در مورد سوال اول پژوهش ، جدول ۴ - ۸ ، سبک ابرازگری هیجانی و نشانگان اعتیاد به اینترنت رابطه معناداری با هم ندارند ، و همچنین اعتیاد به اینترنت با مولفههای سبکهای ابراز هیجان یعنی ابراز هیجان منفی ، ابراز هیحان مثبت و ابرازصمیمیت نیز ارتباط معنا داری ندارد.
بنابراین نتایج نشان میدهد که ارتباطی بین سبک ابرازگری هیجانی و مولفه های آن با نشانگان اعتیاد به اینترنت وجود ندارد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
جدول ۴ - ۸ جدول همبستگی بین ابعاد ابرازگری هیجانی و نشانگان اعتیاد به اینترنت
نمره کلی ابرازگری هیجانی
ابراز هیجان منفی
ابراز هیجان مثبت
صمیمیت
نشانگان اعتیاد به اینترنت
ضریب همبستگی پیرسون
۰/۰۵
-/۰۰۷
-/۰۳۹
-/۱۰۴
سطح معنی داری
۰/۴۸۶
۰/۹۲۱
/۰۵۹۰
/۰۱۴۵
تعداد
۱۹۶
۱۹۶
۱۹۶
۱۹۶
۴-۲-۲ بررسی سوال دوم
در مورد سوال دوم پژوهش ، جدول ۴ - ۹ سبک کنترل هیجانی با نشانگان اعتیاد به اینترنت در سطح ۰۰۰/۰ رابطه معنی داری دارد. همچنین نشانگان اعتیاد به اینترنت با مولفههای سبک کنترل هیجان شامل بازداری هیجانی، کنترل پرخاشگری، و کنترل خوش خیم به ترتیب در سطح معناداری ۰۴۳/۰ ، ۰۰۰/۰ و ۰۰/۰ رابطه عکس معنی داری دارد. بدین معنی که هر چه اعیتاد به اینترنت در افراد بالا باشد میزان مولفههای بازداری هیجانی، کنترل پرخاشگری، و کنترل خوش خیم پایین خواهد بود. این ارتباط در مورد نشخوار و مرور ذهنی در سطح معنی داری ۰۰/۰ مثبت و مستقیم است . در نتیجه پاسخ به این سوال که آیا سبک کنترل هیجان با نشانگان اعتیاد به اینترنت ارتباط دارد یا نه ، چنین خواهد بود که ارتباط دارد و این ارتباط به صورت همبستگی منفی میباشد که به این مفهوم است که در صورت کاهش نمرات نشانگان اعتیاد به اینترنت در افراد نمرات مولفههای سبک کنترل هیجان به جزمولفه نشخوار و مرور ذهنی افزایش خواهد یافت.