۵۷
۱۳۵
۳-۸- روش تجزیه و تحلیل داده ها
برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS 18 استفاده شد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
بدین منظور ، از آمار توصیفی برای استخراج جداول ، نمودارها و محاسبه شاخص های آماری ( میامگین و انحراف استاندارد ) و از آمار استنباطی شامل ماتریس همبستگی ،آزمون t و تحلیل واریانس یک طرفه استفاده شد.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
همان طور که پیش از این نیز اشاره شد ، برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی ؛ شامل جداول فراوانی ، میانگین ، نمودار و … برای توصیف مشخصه های فردی پرسش شوندگان مانند سن ، جنسیت ، سابق خدمت و تحصیلات استفاده شده است و بررسی میزان رضایت شغلی و تعهد سازمانی آنها از آمار استنباطی ؛ شامل جداول همبستگی ، آزمون پیرسون ، آزمون t گروه های مستقل و آنالیز واریانس یک طرفه ، برای بررسی فرضیه های تحقیق مانند بررسی رابطه بین رضایت شغلی و تعهد سازمانی آنان استفاده شده است که در ادامه ، روند تجزیه و تحلیل داده ها تشریح خواهد شد.
۴-۱- تجزیه و تحلیل ویژگی های فردی
تجزیه و تحلیل ویژگی های فردی با توجه به جدول ۴-۱ به شرح ذل است :
الف)سن : کمترین فراوانی در جامعه آماری مربوط به رده سنی ۵۱ تا ۶۰ سال است که با تعداد یک نفر ، ۷/۰%از جامعه آماری را تشکیل می دهند و بیشترین فراوانی مربوط به رده سنی ۳۱ تا ۴۰ سال است که ۸۷ نفر می باشد و ۴/۶۴% جامعه آماری را تشکیل می دهد.
سایر رده ها عبارت است از رده سنی ۲۰ تا ۳۰ سال که ۲۰ نفر بوده و ۸/۱۴% جامعه آماری هستند ؛ رده سنی ۴۱ تا ۵۰ سال که با تعداد ۲۷ نفر ، ۲۰% جامعه آماری را تشکیل می دهند.
در مجموع ۲/۷۹% جامعه آماری تحقیق بین ۲۰ تا ۴۰ سال سن دارند و تقریباً یک جامعه جوان متمایل به میان سالی را تشکیل می دهند.
ب)سابقه خدمت : بیشترین فراوانی در حوزه سابقه خدمت مربوط به سابقه ۶ تا ۱۰ سال ، با تعداد ۶۸ نفر بوده که ۴/۵۰% از جامعه آماری را تشکیل می دهد و کمترین فراوانی مربوط به سابقه ۲۶ تا ۳۰ سال است که با تعداد ۲ نفر ، ۵/۱% جامعه آماری را تشکیل می دهد. سایر سطوح عبارتست از ، سابقه ۱ تا ۵ سال با تعداد ۲۲ نفر (۳/۱۶%) ، سابقه ۱۱ تا ۱۵ سال با تعداد ۲۲ نفر (۳/۱۶%) ، سابقه ۱۶ تا ۲۰ سال با تعداد ۱۲ نفر (۹/۸%) و سابقه ۲۱ تا ۲۵ سال با تعداد ۹ نفر (۷/۶%).
جدول ۴-۱: جدول فراوانی ویژگی های مختلف فردی
ویژگی های فردی
طبقه
تعداد
درصد
سن
۲۰-۳۰ سال
۲۰
۸/۱۴
۳۱-۴۰ سال
۸۷
۴/۶۴
۴۱-۵۰ سال
۲۷
۲۰