۰٫۷۸۷
مقدار آزمون کشیدگی
۰٫۴۱
-۰٫۸۱۵
-۰٫۳۲۶
۰٫۲۲۰
۰٫۵۶۳
قابلیت مدیریت دانش
ضریب چولگی و کشیدگی متغیر مدیریت دانش به ترتیب ۰٫۷ و ۰٫۸۱۵- می باشد که بیانگر چولگی به راست و پراکندگی بیشتر متغیر نرمال می باشد. بطوریکه اگر این مقدار چولگی و کشیدگی در بازه (۲و۲-) باشند دادها از توزیع نرمال برخوردار هستند که در داده های فوق نیز صادق است.
شکل(۴-۴)- مقایسۀ توزیع نمونه گیری متغیرقابلیت مدیریت دانش با منحنی توزیع نرمال
مشتری گرایی
ضریب چولگی و کشیدگی متغیر مشتری گرایی به ترتیب ۰٫۶۵۱ و ۰٫۴۱ می باشد که بیانگر چولگی به راست و پراکندگی بیشتر متغیر نرمال می باشد. بطوریکه اگر این مقدار چولگی و کشیدگی در بازه (۲و ۲-) باشند دادها از توزیع نرمال برخوردار هستند که در داده های فوق نیز صادق است.
شکل(۴-۵)- مقایسۀ توزیع نمونه گیری متغیر مشتری گرایی با منحنی توزیع نرمال
تکنولوژی CRM
ضریب چولگی و کشیدگی متغیر تکنولوژی CRM به ترتیب ۰٫۶۶۵ و ۰٫۳۲۶- می باشد که بیانگر چولگی به راست وپراکندگی بیشتر متغیر نرمال می باشد. بطوریکه اگر این مقدار چولگی وکشیدگی در بازه (۲و۲-) باشند دادها از توزیع نرمال برخوردار هستند که در داده های فوق نیز صادق است.
شکل(۴-۶)- مقایسۀ توزیع نمونه گیری متغیر تکنولوژی CRM با منحنی توزیع نرمال
عوامل سازمانی
ضریب چولگی و کشیدگی متغیر عوامل سازمانی به ترتیب ۰٫۶۲۴ و ۰٫۲۲۰ می باشد که بیانگر چولگی به راست و پراکندگی بیشتر متغیر نرمال می باشد. بطوریکه اگر این مقدار چولگی و کشیدگی در بازه (۲و۲-) باشند دادها از توزیع نرمال برخوردار هستند که در داده های فوق نیز صادق است.
شکل(۴-۷)- مقایسۀ توزیع نمونه گیری متغیر عوامل سازمانی با منحنی توزیع نرمال
موفقیت CRM
ضریب چولگی و کشیدگی متغیر موفقیت CRM به ترتیب ۰٫۷۸۷ و ۰٫۵۶۳ می باشد که بیانگر چولگی به راست و پراکندگی بیشتر متغیر نرمال می باشد. بطوریکه اگر این مقدار چولگی و کشیدگی در بازه (۲و۲-) باشند دادها از توزیع نرمال برخوردار هستند که در داده های فوق نیز صادق است.
شکل(۴-۸)- مقایسۀ توزیع نمونه گیری متغیر موفقیت CRM با منحنی توزیع نرمال
آمار استنباطی:
در این مرحله از تحقیق، محقق با بهره گرفتن از مقادیر نمونه آماره ها را محاسبه می کند. سپس به کمک تخمین و آزمون فرض آماری، آماره ها به پارامترهای جامعه تعمیم داده شده و این بخش بر اساس فرضیات مربوط به تحقیق ارائه می گردد.بدین منظور جهت تعیین میزان اثر هر یک از متغیرها بر روی متغیرهای دیگر از روش تحلیل مسیر(مدل معادلات ساختاری) توسط نرم افزار Amos انجام شده است.
ارزیابی برازش کلی مدل
نرم افزار Amos ابتدا به برازش کلی مدل مورد آزمون می پردازد که بر این اساس ابتدا شاخص های تناسب بررسی و سپس مدل برازش می گردد. برای آزمون بررسی کلیت مدل از چند شاخص مختلف استفاده شده است :
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
نسبت یکی از شاخص های برازش مدل است.طبق نظر هیر و همکارانش(۱۹۹۵) حد پایین این عدد ۱ و حد بالای آن می تواند ۵ باشد ( تران ها مین،۲۰۰۵) مقدار در مطالعه حاضر ۸/۱۰۹۵ و مقدار درجه آزادی برابر با ۷۲۹ می باشد و در نتیجه برابر با ۵۰۳/۱ می باشد.
شاخص RMSEA (جذر میانگین مربعات خطا) : هیر و همکارانش (۱۹۹۵) معتقد هستند که اگر مقدار این شاخص بین ۰۵/۰ و ۰۸/۰ باشد مدل مناسب خواهد بود و چنانچه بین ۰۸/۰ و ۱/۰ باشد نیز مدل قابل پذیرش است. در تحقیق حاضر مقدار RMSEA برابر با ۰۵۰/۰ می باشد و نشان دهنده این است که مدل از لحاظ مقدار RMSEA در وضعیت مناسبی قرار دارد.